Gratis kurs i

3D-modellering

Dato: 21.04.22
kl: 17.00-20.00

 

Påmelding:

15 + 1 =

Lær grunnleggende 3D-modellering

R

Gratis og brukervennlig

Vi bruker programmet Sketchup Free for våre nybegynner kurs i 3D-modellering. Dette er fordi det er en enkel bygger med grunnleggende verktøy og så lite ekstra som mulig. Modellene kan likevel brukes til alt fra spill-design til 3d-printing.

Finn sketchup her.

R

Individuell oppfølging

Etter en rask innføring i programmet, så blir alle bedt om å velge en modell å lage, enten et eget design eller fra et bibliotek vi har forberedt. Deretter går instruktør og lærer hver individuelle elev.

R

Erfarne Instruktører

Våre instruktører er erfarne aktører i Norge, innenfor alle aspekter av spill-design og utvikling. Med bakgrunn i undervisning i skole, bedrifter og det offentlige, har vi en standard som bygger på god pedagogikk og utprøvd metodikk.

R

Kreativ opplæring

I våre timer lærer ikke alle å lage den samme uinspirerte stolen, som et samlebånd. Isteden gir vi deg muligheten til å velge mellom forskjellige modeller du kan lage, eller om du vil, så kan du finne på noe eget.

R

Et trygt lokale

Kursene holdes på Samsen med Spillsenteret. Samsen er et kulturhus med fokus på unge og unge voksne, hvor krativitet, inkludering og sammhold er i fokus.

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor er det gratis? Skeptisk....

Tilbudet er helt gratis rett og slett fordi vi føler at det burde være det. Samsen har vært så snille og låne oss lokaler til kursene og vi håper å få støtte fra det offentlige og staten for å dekke alle utgiftene våre. Les mer her.

Hva trenger jeg av utstyr for å bli med?

Du må ha med en laptop og en datamus. Husk lader og slikt, og. 😉
Dersom du ikke har en laptop eller en datamus, ta kontakt med oss på 46509288 eller spillsenteretkrs@gmail.com så kan vi låne deg en av våre ekstra maskiner. Evt. legg det ved når du melder deg på kurset, der det står “ekstra informasjon?”.

Du burde også ha opprettet en Sketchup konto her, dette krever en gmail konto, som kan skaffes her.

Hvilke aldre er dette for?

Disse kursene er i hovedsak åpne for alle over fylte 15 år. Dersom yngre vil være med på et kurs ser vi helst at en foresatt, storebror, etc. er med og tar ansvar for dem. I dette tilfellet kan de som er over fylte 12 år delta.

I hvilket språk er kurset holdt?

Kurset i 3D-modellering er hovedsakelig på norsk, men fordi det er bygget på individuel opplæring, så kan godt de som kun kan engelsk også delta. Terminologen i programmet og generelt innenfor 3d-modellering er på engelsk.

Vi i Spillsenteret synes at det er viktig å belyse de mer kreative og produktive sidene med spill. Ikke bare er det gøy å lære om 3D-modellering, koding og grafikk.. Men det gir deg også en større innsikt i hva som legges av arbeid i spillutvikling, hvorfor spill fungerer slik de gjør. Når man forstår hvordan mekanikken og utformingen bak er satt opp, setter man gjerne enda mer pris på det man ser i spill og animert media.